Update numero uno

2012-01-22| Grabbarna i väst

Tre veckor har passerat så nu tänkte jag att det kanske är dags att berätta lite för er som bryr er så mycket om oss hur vi har det här borta.
Jag och Jesper anlände den 1a januari efter lite halvstrul vid flygplatsen med hårda förhör från huvudofficern Klab. Efter att ha sett lite viktiga papper och hört vad vi sagt med stammande, nervösa röster på halvknackig engelska gav Klab med sig och släppte in oss i landet. Dom två första veckorna innan Gustav kom bestod av rätt lugn halventusiastisk åkning och stor succé i matlagning. Vi har kabel-TV i vår mysiga lilla stuga och har lärt oss att uppskatta collage-basket, som vi ser på under middagarna. Amerikansk fotboll har dock hittills haft svårt att imponera på oss.
Nu har vi också haft vår energiska men ändå så älskade dvärg hos oss i en vecka som kom hit med en hel drös tekniska prylar i form av dator, kamera och en gåproffessionell.
Det lär väl bli lite mer updates med bilder och filmer från och med nu som om ni verkligen inte har nåt bättre för er kan ni ju kika in på den här bloggen ibland.

Bye bye! (som dom säger på det inhemska språket här borta i väst, "hejdå" betyder det)

/AlbinKommentarer
Postat av: Linda

Kan du importera den där Älgen åt mig Albin? Vill ha!

2012-01-29 @ 20:42:44

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg eller annat skit:

Kommentar:

Trackback