Life as a cheeze

2010-11-24| | Kommentera!

Tjean tjena, sitter och redigerar första avsnittet på våran "video blogg serie" som kommer ut i slutet av veckan eller början på nästa. Idén är att man ska kunna titta vad vi gör för skit under året. Så snart kommer första avsnittet av "Lifa as a cheeze" där ni får följa med på äventur till Linköping, Falun och inte mins winterjam.Fuck you å puss och kram

Frågestund och e-brev!

2010-11-20| | Kommentera!

HEJ B-loggen.
Just nu sitter vi och värmer upp hos Gusti inför Winter Jam, oki? Igår natt skapade vi en email (så att vi kan få e-brev). Adressen är cheezeface@live.se!

I samband av lanseringen av vår nya mail så hade vi tänkt att ha en frågestund, fråga vad du vill så svarar vi!För övrigt kommer vi snart anonsera ut ett jobb för den som är sugen! Stay tuned. Piiiz

Falün

2010-11-09| Foto| Kommentera!

HEJ BLOGGEN!!!!!
I lördags var vi i Falun, en mycket intressant resa faktiskt. På vägen till Falun stannade vi i antingen Japan eller Kina..
Efter det lilla stoppet fortsatte färden mot Falün. Väl framme i Falun och på railjamet var det den mest otaggade stämningen EVER!!!!! Efter lite övervägande bestämde vi oss för att vaska skiten. Istället for vi till McDonald's för lite käk, istället för käk möttes vi av blod och bajs. Nog om det.
När maten mättat våra tomma magar så körde vi tillbaka till jamet... fortfarande lika kass stämning. Nu var måttet rågat, vi vaskade skiten 4 real och drog till en ishall.
Efter lite shredd började tävlingen Trick 4 CASH! Den rutinerade räven AHJ tog enkelt hem prispengarna med en snygg railslide. När shreddkalaset var över packade vi bilen och for vidare till mässan för att spana på lite nya filmer, kult!
Det var alltså sådär dagen såg ut för vår del, kan tillägga att Gävle är staden från helvetet....